Ofte stillede spørgsmå


Ofte stillede spørgsmå

Har jeg brug for en recept?
    
Hvis du bestiller et receptpligtigt stof, ja. Hvert af vores kontraherede apoteker kræver en gyldig recept skrevet af en læge, der har tilladelse til at praktisere i dit bopælsområde. Alle recepter skal være skrevet på engelsk.

Hvor meget medicin kan du give på en gang?
    
Vores kontraherede apoteker kan dispensere op til 3 måneders medicinforsyning ad gangen. Hvis der påfyldes genopfyldninger på receptet, vil det blive opbevaret på din patientprofil, indtil du er klar til at genopfylde med os igen!


Hvor lang tid tager min bestilling at ankomme?

Ordresedler sendes normalt inden for 48 timer efter modtagelse af din recept (er), bestilling og modtagelse af betaling. Over disk er medicin normalt afsendt inden for 3 hverdage.

I sjældne tilfælde kan nogle forsendelser tage mere end 3 til 4 dage for at komme til din bolig. Dette kan skyldes mulige forstyrrelser med internationale posttjenester eller told.

Kan jeg annullere min ordre, når den er indsendt?

Når vi behandler en påfyldningsordre, skal du forstå, at din ordre ikke kan annulleres, når den er indsendt. Du kan annullere den første udfyldning af en recept ved at kontakte os straks og inden for 24 timer efter, at vi modtager din recept.


Hvad er din politik vedrørende forsendelse af flere lægemidler i en ordre?

Vores kontraherede apoteker sender generelt alle dine lægemidler samtidig. Hvis en vare i din ordre er forsinket af en eller anden grund, kan de dele din ordre og arrangere at sende medicinen på et senere tidspunkt. Dette kan resultere i mere end et gebyr på dit kreditkort. Det samlede beløb overstiger imidlertid ikke prisen på den oprindelige ordre. Vi deler ikke din ordre uden dit samtykke.

Desuden, hvis vi køber dine lægemidler fra forskellige kontraktede apoteker, afsendes de separat.

 

 

 
SOCIALE MEDIER
facebook twitter youtube

© DANMARK AUTENTISK APOTEK